» Welkom bij Luna'R' Designs: mijn website voor mooie zelfgemaakte sieraden...
Foto Hartelijk welkom op mijn website!

Mag ik me eventjes aan u voorstellen....?

Mijn naam is Ruth van Wee en maak al sinds 2003 sieraden met (glas)kralen in alle soorten en maten in combinatie met verzilverde/bronzen elementen, kristallen, sierstenen maar ook andere, vooral natuurlijke materialen (suede/leerveters/satijnkoord/wax cord).

De naam van mijn bedrijf bestaat uit een combinatie van drie dingen.

Allereerst het woord "Luna" wat "maan" betekent en staat voor de planeet die binnen de Astrologie heerst over creativiteit, verbeeldingskracht en emoties en hoort bij mijn sterrenbeeld Kreeft.

De "R" is de eerste letter van mijn voornaam en samen vormen ze het woord "Lunar" wat weer "maanlicht" betekent. Vandaar ook het logo waarin alles een beetje terugkomt. Het feit dat ik ook nog eens woonachtig ben in de 'Lichtstad' Eindhoven maakt het helemaal compleet!

Ik ben hiermee begonnen in eerste instantie als hobby en (na een aantal cursussen te hebben gevolgd) succesvol gestart met het maken van sieraden. Eigenlijk eerst alleen voor mezelf want ik kon lang niet altijd slagen in de reguliere winkels (te duur, slechte kwaliteit of totaal niet mijn smaak etc.).
Ook het feit dat je op gegeven moment iedereen met dezelfde spulletjes ziet rondlopen, geeft je een beetje het gevoel dat je niet altijd meer uniek kunt zijn of echt iets bijzonders te dragen als vrouw zijnde. En daar wou ik iets mee gaan doen...
Langzamerhand kregen mensen uit mijn directe omgeving dit ook door en vonden het mooi wat ik maakte. Ook zij wilden graag iets unieks hebben of juist een sieraad voor een hele speciale gelegenheid. En van lieverlee is het zo gegroeid.

Zoals gezegd, werk ik overwegend met glaskralen, parels, strass en halfedelsteen i.c.m. andere 'echte' materialen zoals suede, leer en zijde. Ook imitatiemateriaal is geen probleem maar dan wel van een wat betere kwaliteit.

De slotjes, klemmetjes en andere accessoires die ik gebruik zijn allemaal verzilverd en behouden hun kleur, zelfs na jaren dragen! Ook de bronzen elementen zijn van zodanige kwaliteit dat je totaal niet bang hoeft te zijn (bij normaal gebruik) dat de kleur vervaagt, groen uit gaan slaan of andere mankementen gaat vertonen.
Sowieso kun je de verzilverde elementen die ik gebruik erg goed onderhouden met een zilverpoetsdoekje.

Ik vind kwaliteit bij het maken van een sieraad heel belangrijk, want dan geniet je veel meer van je aankoop. Indien gewenst gebruik ik ook kunstkralen of eenvoudiger materiaal, waardoor de prijs een stuk lager uitvalt en door de goeie kwaliteit van de spullen zie je het vaak ook niet eens.

Kortom: een mooi sieraad hoeft echt niet duur te zijn en de klant kan zelf altijd aangeven wat hij/zij graag wenst. Graag zelfs want juist dan bebehoud je het unieke karakter van elke opdracht...!

Naast een bestaande voorraad maak ik (bij voorkeur) de sieraden op bestelling en geheel naar eigen ontwerp of wens van de klant. Alles is mogelijk qua kleur/gebruik van materialen en uitvoering en ik kan ook bestaande sieraden repareren of aanpassen naar een meer eigentijds ontwerp, o.a. het opnieuw knopen van paarlen kettingen, kettelen van onderdelen of bepaalde stukken van een sieraad vervangen na slijtage o.i.d.


Bij alle kettingen zijn ook bijpassende armbanden te bestellen of een mooie set oorbellen. Nogmaals: de mogelijkheden zijn eindeloos... de enige grens is uw eigen fantasie!

Kijk gerust eens rond op mijn site en ik hoor graag van u.

Heel veel kijkplezier!

Met hartelijke groet,

Ruth van Wee

Luna’R’ Designs staat geregistreerd bij de KvK te Eindhoven onder nummer 17283183. Het BTW-identificatienummer is 143168472/B01.

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Speciale samenwerking...

  • Per september 2010 heeft Luna'R' Designs een samenwerkingsverband met "Sisters of Eve" en een collectie sieraden gemaakt speciaal voor deze trendy damesboetiek aan de Strijpsestraat in Eindhoven. De sieradenlijn wordt gekenmerkt door een mix van vrouwelijkheid én eenvoud in combinatie met een natuurlijk element. De sieraden zullen worden uitgevoerd in zowel zilver- als goudkleur zodat ze zeer draagbaar zijn met uw eigen sieraden. Elk sieraad is uniek zodat geen enkele ketting, armband of oorbellenset hetzelfde is! Ook kunt u de lijn uitbreiden met los verkrijgbare hangers/bedels, geheel naar wens en zelfs op persoonlijke bestelling! Binnenkort meer op deze website....

Gastenboek

  • Zag u al iets moois bij de afbeeldingen op mijn site en wilt u de prijs weten of gewoon iets vragen, laat dan een berichtje achter in mijn Gastenboek. De link staat bovenaan deze website onder "Gasten".....

Essink Ladies Night 4-2

  • Op vrijdag 4 februari a.s. houdt SPORTCENTRUM ESSINK aan de Toon Schröderlaan te Eindhoven (achter de Tongelreep) een LADIES NIGHT. Vanaf 19.30 u zijn vrouwelijke leden én hun introducees van harte welkom om te genieten van een aktieve maar ook gezellige, ontspannen avond voor én door vrouwen! Naast de lancering van de nieuwste sportrage SH'BAM zullen er tevens een groot aantal standhouders aanwezig zijn met leuke produkten om de gasten tussendoor en na de lessen te vermaken. Even relaxen na een lange drukke week? Dan is dit het uitje voor u! Voor Eur 2,50 ontvangt u een deelnamebewijs aan de groepsles én een goodybag t.w.v. Eur 15 met allemaal leuke kadootjes. Om ca. 21.45 u zal er een loterij plaatsvinden waarin leuke prijzen te verdienen. Loten kunt u ter plekke kopen op de club. Ook Luna'R' Designs zal deze avond aanwezig zijn met een stand. Kijk voor meer informatie op www.essink.net!

Workshop Sieraden maken

  • En wat dacht u ervan om zélf uw eigen sieraad te maken in mijn creatieve workshop? Deelname kost € 10,-- per persoon inclusief koffie en/of thee en een drankje/sapje met wat lekkers erbij en u gaat gezellig aan de slag met een leuke ketting of armband naar keuze. De uiteindelijke kosten van elk sieraad rekenen we aan het eind van de workshop af. Ik zorg tevens voor de materialen en het gereedschap. Het is ontzettend leuk om zelf een gezelschap samen te stellen waarmee u deze workshop gaat doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een verjaardagcadeau of ter ere van een jubileum of misschien zelfs een vrijgezellinnenfeestje....... Ook hierbij is weer van alles mogelijk en regelbaar in overleg. Mail voor meer informatie of bel me op telefoonnummer 06 - 51 21 41 05.

Sieradenparties

  • Luna'R' Designs komt ook naar u toe in 2010! Gezellig met een paar vriendinnen, zussen of buurvrouwen iets doen of ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis: elke aanleiding kan en mag een reden zijn om een sieradenparty te houden! Onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers heerlijk genieten van de mooiste spulletjes voor dit seizoen en -indien mogelijk- gelijk bestellen of laten maken op de lokatie. Vraag naar de voorwaarden of stuur een email.

Gebruikshandleiding

  • Om zolang mogelijk te kunnen genieten van uw sieraad, heb ik een gebruikshandleiding opgesteld voor het onderhouden van uw sieraad opdat u er langer plezier van heeft. Klik op de website op de button "Gebruik & onderhoud" aan de linkerzijde en u heeft hem direct beschikbaar. Iedere klant ontvangt deze standaard bij de bestelling. Vraag er ook om bij het plaatsen van een order! Zo kunt u optimaal genieten van uw aankoop.

Wist u dat....

  • ..u bij Luna'R' Designs ook een een ruim aanbod kunt vinden van losse glaskralen, bedels in metal-look, zilver of brons, parels, kunstofkralen, houten kralen etc? Ook voor losse suede-veters, leertjes of andere materialen kunt u bij mij terecht! Bel of mail me om een afspraak te maken als u wilt komen kijken.

Speciale gelegenheden...

  • Luna'R' Designs is ook hét adres voor dat ene speciale kado voor Moederdag, een huwelijksjubileum, verjaardag of Kerstmis... Een mooie ketting, armband of oorbellen (of misschien wel een complete set op maat!) die niemand anders heeft! En waar je nog jaren plezier van zult beleven. Voor uitgebreide informatie of voorbeelden, neemt u contact op met mij en maken we een afspraak zodat u langs kunt komen. En is dat moeilijk? Dan kom ik graag met mijn spullen naar u toe!

Copyright 2002-2019