» Bridal Wear
Foto Mijn collectie bestaat uit een aantal thema's en de sieraden zijn ook gemaakt van materiaal, horende bij dat thema.

Bridal Wear is dé sieradenlijn voor die ene speciale dag van je leven waarop je als bruid wilt schitteren. En daar hoort een mooi sieraad natuurlijk bij!

Ook hier weer geldt: eigen ideeen van harte welkom of anders van een plaatje of foto.... alles kan en niks is te gek......

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Speciale samenwerking...

  • Per september 2010 heeft Luna'R' Designs een samenwerkingsverband met "Sisters of Eve" en een collectie sieraden gemaakt speciaal voor deze trendy damesboetiek aan de Strijpsestraat in Eindhoven. De sieradenlijn wordt gekenmerkt door een mix van vrouwelijkheid én eenvoud in combinatie met een natuurlijk element. De sieraden zullen worden uitgevoerd in zowel zilver- als goudkleur zodat ze zeer draagbaar zijn met uw eigen sieraden. Elk sieraad is uniek zodat geen enkele ketting, armband of oorbellenset hetzelfde is! Ook kunt u de lijn uitbreiden met los verkrijgbare hangers/bedels, geheel naar wens en zelfs op persoonlijke bestelling! Binnenkort meer op deze website....

Gastenboek

  • Zag u al iets moois bij de afbeeldingen op mijn site en wilt u de prijs weten of gewoon iets vragen, laat dan een berichtje achter in mijn Gastenboek. De link staat bovenaan deze website onder "Gasten".....

Essink Ladies Night 4-2

  • Op vrijdag 4 februari a.s. houdt SPORTCENTRUM ESSINK aan de Toon Schröderlaan te Eindhoven (achter de Tongelreep) een LADIES NIGHT. Vanaf 19.30 u zijn vrouwelijke leden én hun introducees van harte welkom om te genieten van een aktieve maar ook gezellige, ontspannen avond voor én door vrouwen! Naast de lancering van de nieuwste sportrage SH'BAM zullen er tevens een groot aantal standhouders aanwezig zijn met leuke produkten om de gasten tussendoor en na de lessen te vermaken. Even relaxen na een lange drukke week? Dan is dit het uitje voor u! Voor Eur 2,50 ontvangt u een deelnamebewijs aan de groepsles én een goodybag t.w.v. Eur 15 met allemaal leuke kadootjes. Om ca. 21.45 u zal er een loterij plaatsvinden waarin leuke prijzen te verdienen. Loten kunt u ter plekke kopen op de club. Ook Luna'R' Designs zal deze avond aanwezig zijn met een stand. Kijk voor meer informatie op www.essink.net!

Workshop Sieraden maken

  • En wat dacht u ervan om zélf uw eigen sieraad te maken in mijn creatieve workshop? Deelname kost € 10,-- per persoon inclusief koffie en/of thee en een drankje/sapje met wat lekkers erbij en u gaat gezellig aan de slag met een leuke ketting of armband naar keuze. De uiteindelijke kosten van elk sieraad rekenen we aan het eind van de workshop af. Ik zorg tevens voor de materialen en het gereedschap. Het is ontzettend leuk om zelf een gezelschap samen te stellen waarmee u deze workshop gaat doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een verjaardagcadeau of ter ere van een jubileum of misschien zelfs een vrijgezellinnenfeestje....... Ook hierbij is weer van alles mogelijk en regelbaar in overleg. Mail voor meer informatie of bel me op telefoonnummer 06 - 51 21 41 05.

Sieradenparties

  • Luna'R' Designs komt ook naar u toe in 2010! Gezellig met een paar vriendinnen, zussen of buurvrouwen iets doen of ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis: elke aanleiding kan en mag een reden zijn om een sieradenparty te houden! Onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers heerlijk genieten van de mooiste spulletjes voor dit seizoen en -indien mogelijk- gelijk bestellen of laten maken op de lokatie. Vraag naar de voorwaarden of stuur een email.

Gebruikshandleiding

  • Om zolang mogelijk te kunnen genieten van uw sieraad, heb ik een gebruikshandleiding opgesteld voor het onderhouden van uw sieraad opdat u er langer plezier van heeft. Klik op de website op de button "Gebruik & onderhoud" aan de linkerzijde en u heeft hem direct beschikbaar. Iedere klant ontvangt deze standaard bij de bestelling. Vraag er ook om bij het plaatsen van een order! Zo kunt u optimaal genieten van uw aankoop.

Wist u dat....

  • ..u bij Luna'R' Designs ook een een ruim aanbod kunt vinden van losse glaskralen, bedels in metal-look, zilver of brons, parels, kunstofkralen, houten kralen etc? Ook voor losse suede-veters, leertjes of andere materialen kunt u bij mij terecht! Bel of mail me om een afspraak te maken als u wilt komen kijken.

Speciale gelegenheden...

  • Luna'R' Designs is ook hét adres voor dat ene speciale kado voor Moederdag, een huwelijksjubileum, verjaardag of Kerstmis... Een mooie ketting, armband of oorbellen (of misschien wel een complete set op maat!) die niemand anders heeft! En waar je nog jaren plezier van zult beleven. Voor uitgebreide informatie of voorbeelden, neemt u contact op met mij en maken we een afspraak zodat u langs kunt komen. En is dat moeilijk? Dan kom ik graag met mijn spullen naar u toe!

Copyright 2002-2019