» Algemene Voorwaarden
Foto Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten en/of rechtspersonen van

Luna’R’ Designs, Fregatstraat 7 te Eindhoven, hierna te noemen: Luna’R’ Designs.


Artikel 1 DE ONDERNEMING

1.1 Luna’R’ Designs is gehuisvest aan de Fregatstraat 7 te Eindhoven (5616HG) en telefonisch bereikbaar op werkdagen op nummer 06-51214105.

Bezoek aan de studio kan alleen op afspraak via bovenstaand telefoonnummer, via de website www.lunardesigns.nl of middels het sturen van een email naar ruthvanwee@hotmail.com.

1.2 Luna’R’ Designs staat geregistreerd bij de KvK te Eindhoven onder nummer 17283183 en het BTW-identificatienummer is 143168472/B01.


Artikel 2 TOEPASSELIJKHEID

2.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Luna’R’ Designs zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

2.2 Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

2.3 Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.


Artikel 3 AANBIEDINGEN EN OVEREENKOMSTEN

3.1 Alle aanbiedingen van Luna’R’ Designs zijn vrijblijvend en Luna’R’ Designs behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

3.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Luna’R’ Designs. Luna’R’ Designs is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Luna’R’ Designs u dit schriftelijk mede binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling (email).

3.3 Betaling dient voorafgaand aan levering van de goederen te geschieden op bankrekeningnummer ABN AMRO 52.90.60.175 t.n.v. Luna’R’ Designs te Eindhoven o.v.v ordernummer of factuurnummer. Dit na schriftelijke overeenstemming tussen de ondernemer en de klant in kwestie (email).


Artikel 4 PRIJZEN EN BETALINGEN

4.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief handlings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

4.2 Indien u met enige betaling in gebreke bent, is Luna’R’ Designs gerechtigd de betreffende overeenkomst te ontbinden. Een eventueel geplaatst voorschot behouden wij dan in afwachting van nadere aktie of verrekening van enige schade, veroorzaakt aan Luna’R’ Designs.


Artikel 5 LEVERING EN RETOURZENDING

5.1 De door Luna’R’ Designs opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. In dat geval bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

5.2 De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan u.

5.3 Zoals wettelijk is bepaald is de zichttermijn 7 werkdagen, mocht u door welke reden dan ook afzien van uw aankoop bent u gerechtigd om de producten terug te zenden. Neem voor u de producten retour stuurt eerst contact op met Luna’R’ Designs via e-mail.

5.4 Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden niet geaccepteerd.

5.5 De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Franco verstuurde pakketten worden niet geaccepteerd.

5.6 Uw aankoopbedrag minus verzendkosten wordt binnen 7 werkdagen teruggestort op de door u opgegeven rekening.

5.7 De verzendkosten zijn conform de tarieven van TNT Post en volgens de geldende afspraken/prijsstelling.

5.8 Luna’R’ Designs zal er te allen tijde voor zorgdragen dat uw bestelling op een correcte en veilige wijze wordt behandeld en verzonden om schade of ander letsel aan de bestelling te vermijden.


Artikel 6 EIGENDOMSVOORBEHOUD

6.1 De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Luna’R’ Designs verschuldigd bent, heeft voldaan.
Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van verzending naar het door u opgegeven adres op u over.


Artikel 7 TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER

7.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

7.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.


(Download onze Algemene Voorwaarden als PDF-bestand via deze website.)

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Speciale samenwerking...

  • Per september 2010 heeft Luna'R' Designs een samenwerkingsverband met "Sisters of Eve" en een collectie sieraden gemaakt speciaal voor deze trendy damesboetiek aan de Strijpsestraat in Eindhoven. De sieradenlijn wordt gekenmerkt door een mix van vrouwelijkheid én eenvoud in combinatie met een natuurlijk element. De sieraden zullen worden uitgevoerd in zowel zilver- als goudkleur zodat ze zeer draagbaar zijn met uw eigen sieraden. Elk sieraad is uniek zodat geen enkele ketting, armband of oorbellenset hetzelfde is! Ook kunt u de lijn uitbreiden met los verkrijgbare hangers/bedels, geheel naar wens en zelfs op persoonlijke bestelling! Binnenkort meer op deze website....

Gastenboek

  • Zag u al iets moois bij de afbeeldingen op mijn site en wilt u de prijs weten of gewoon iets vragen, laat dan een berichtje achter in mijn Gastenboek. De link staat bovenaan deze website onder "Gasten".....

Essink Ladies Night 4-2

  • Op vrijdag 4 februari a.s. houdt SPORTCENTRUM ESSINK aan de Toon Schröderlaan te Eindhoven (achter de Tongelreep) een LADIES NIGHT. Vanaf 19.30 u zijn vrouwelijke leden én hun introducees van harte welkom om te genieten van een aktieve maar ook gezellige, ontspannen avond voor én door vrouwen! Naast de lancering van de nieuwste sportrage SH'BAM zullen er tevens een groot aantal standhouders aanwezig zijn met leuke produkten om de gasten tussendoor en na de lessen te vermaken. Even relaxen na een lange drukke week? Dan is dit het uitje voor u! Voor Eur 2,50 ontvangt u een deelnamebewijs aan de groepsles én een goodybag t.w.v. Eur 15 met allemaal leuke kadootjes. Om ca. 21.45 u zal er een loterij plaatsvinden waarin leuke prijzen te verdienen. Loten kunt u ter plekke kopen op de club. Ook Luna'R' Designs zal deze avond aanwezig zijn met een stand. Kijk voor meer informatie op www.essink.net!

Workshop Sieraden maken

  • En wat dacht u ervan om zélf uw eigen sieraad te maken in mijn creatieve workshop? Deelname kost € 10,-- per persoon inclusief koffie en/of thee en een drankje/sapje met wat lekkers erbij en u gaat gezellig aan de slag met een leuke ketting of armband naar keuze. De uiteindelijke kosten van elk sieraad rekenen we aan het eind van de workshop af. Ik zorg tevens voor de materialen en het gereedschap. Het is ontzettend leuk om zelf een gezelschap samen te stellen waarmee u deze workshop gaat doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een verjaardagcadeau of ter ere van een jubileum of misschien zelfs een vrijgezellinnenfeestje....... Ook hierbij is weer van alles mogelijk en regelbaar in overleg. Mail voor meer informatie of bel me op telefoonnummer 06 - 51 21 41 05.

Sieradenparties

  • Luna'R' Designs komt ook naar u toe in 2010! Gezellig met een paar vriendinnen, zussen of buurvrouwen iets doen of ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis: elke aanleiding kan en mag een reden zijn om een sieradenparty te houden! Onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers heerlijk genieten van de mooiste spulletjes voor dit seizoen en -indien mogelijk- gelijk bestellen of laten maken op de lokatie. Vraag naar de voorwaarden of stuur een email.

Gebruikshandleiding

  • Om zolang mogelijk te kunnen genieten van uw sieraad, heb ik een gebruikshandleiding opgesteld voor het onderhouden van uw sieraad opdat u er langer plezier van heeft. Klik op de website op de button "Gebruik & onderhoud" aan de linkerzijde en u heeft hem direct beschikbaar. Iedere klant ontvangt deze standaard bij de bestelling. Vraag er ook om bij het plaatsen van een order! Zo kunt u optimaal genieten van uw aankoop.

Wist u dat....

  • ..u bij Luna'R' Designs ook een een ruim aanbod kunt vinden van losse glaskralen, bedels in metal-look, zilver of brons, parels, kunstofkralen, houten kralen etc? Ook voor losse suede-veters, leertjes of andere materialen kunt u bij mij terecht! Bel of mail me om een afspraak te maken als u wilt komen kijken.

Speciale gelegenheden...

  • Luna'R' Designs is ook hét adres voor dat ene speciale kado voor Moederdag, een huwelijksjubileum, verjaardag of Kerstmis... Een mooie ketting, armband of oorbellen (of misschien wel een complete set op maat!) die niemand anders heeft! En waar je nog jaren plezier van zult beleven. Voor uitgebreide informatie of voorbeelden, neemt u contact op met mij en maken we een afspraak zodat u langs kunt komen. En is dat moeilijk? Dan kom ik graag met mijn spullen naar u toe!

Copyright 2002-2019